2012. november 22., csütörtök

Debütált Filmes Könyvtárunk első kötete

A Révai Digitális Kiadó újabb értékteremtő lépésre szánta el magát! A Révai Dialóg sorozatunkon belül elindítottuk Filmes Könyvtárunkat, mely sorozatban a hazai filmes szakmának kívánunk hiánypótló szakmai műveket kínálni.
Első ilyen jellegű megjelenésünk a világhírűvé vált operatőr Andrew Laszlo "Every frame a Rembrandt" című könyvének magyar nyelvű megjelenése, a Minden (kép-)kocka egy Rembrandt. A kiadó ajándék példányokkal támogatta a IX. Aranyszem Operatőr Fesztivált, mely példányokat Máthé Tibor Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr és egyetemi tanár adott át a díjazott operatőröknek.A képen az idei Aranyszem Operatőr Fesztivál Diákfilm kategóriájának nyertes operatőre Tausz Gábor, tőle jobbra a Révai Digitális Kiadó képviselői láthatóak.A Minden (kép-)kocka egy Rembrandt-ról még többet megtudhat a Könyvzabáló honlapján!

Következő tervezett megjelenése Filmes Könyvtárunknak az Amerikában bestsellerré vált Dennis Schaefer és Larry Salvato "A fény mesterei" című riportkönyve 2013 elején várható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése