2013. május 25., szombat

A tőzsde iránt érdeklődőknek szól Üzleti könyvtárunk első kötete!


Juhász András több mint 18 éve tevékenykedik a tőzsde világában. Ez idő alatt számtalan elemzést készített internetes oldalaknak, és volt idő mikor piaci elemzéseit több ezren is olvasták.
A vonzalma a pénzpiacokhoz természetesen nem volt elég ahhoz, hogy sikeres is legyen. A sikert számára az hozta, hogy azokat a hibákat melyeket az évek alatt vétett felismerte, és kiküszöbölte. Felépített egy olyan rendszert, melynek a követésével a jövőben is képessé vált elkerülni a buktatókat, és egyenes úton tudott tovább haladni határozott céljai felé. Könyvében pontos és világos útmutatást ad mindenkinek, akiket érdekelnek a pénzpiacok, legyen az kezdő vagy akár haladó kereskedő. Javaslatait és tiltásait követve garantált sikert ígér, de arra is figyelmeztet, "a tiltások be nem tartása a piaci megsemmisüléséhez vezet! Nem vezethet, vezet! Higgyen nekem, tudom, miről beszélek! A tiltások jelentsenek szentírást az ön számára."
A szakmai elemzéseket időnként személyes történetekkel tarkított Tőzsdére hangolva, kötelező olvasmány is lehetne mindenkinek, aki tevékeny résztvevője, vagy az szeretne lenni, a tőzsde világának.

Többet is megtudhat a Könyvzabálón!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése